Title Image

Despre noi

R302

  Despre noi

  AdLine Industries este parte din grupul Adline, lider in vanzarea de echipamente in industria publicitara de peste 15 ani. AdLine Industries a aparut la cererea tot mai mare din partea companiilor de prelucrari table si metale, lemn, piatra, ceramica si materiale compozite din Romania, Bulgaria si Ungaria.

  Cei peste 20 de ani de experienta ai grupului permit AdLine Industries sa ofere cele mai competitive echipamente heavy duty la nivelul inalt de calitate a serviciilor. Astfel oferim gratuit la fiecare achizitie pe langa garantie:

  • Livrare la sediul beneficiarului
  • Punere in functiune
  • Instructaj: programare, operare si mentenanta
  • Postgarantie 5 ani
  • Asistenta tehnica 10 ani

  Nichifor Zabava: 

  “Ne-am propus sa sprijinim productia locala si am venit in sprijinul clientilor cu solutii tehnice complete la preturi accesibile, unele si la jumatate de pret fata de restul competitiei.

  Pentru fiabilitate am ales echipamente industriale de la cei mai mari producatori mondiali, auditam continuu fluxurile de productie, instruim inginerii si totodata asiguram stoc de piese si consumabile, suport tehnic 10 ani si interventii chiar si in 24 de ore.

  Am decis sa promovam echipamentele noastre complet echipate, cu cele mai fiabile componente, sa prezentam cele mai avantajoase  metode de finantare si sa imbunatatim constant serviciile oferite. Pe scurt: ne dorim parteneriate reciproc benefice si pe termen lung cu clientii nostri.”

  X-Lase, by HSG este cel mai mare producator de echipamente laser din Asia, cu prezenta in Asia, Europa si America. Cele 3 fabrici din China, cu investitii masive in cercetare si dezvoltare si colaborarea directa cu cei mai mari producatori mondiali de componente asigura pe langa precizie si viteza, un timp minim de exploatare de 15 ani al echipamentului.

  PRECIZIA echipamentelor nostre nu este intamplatoare, ci este rezultatul unui efort de perfectionare continua. Precizia data de sistemele servo, ghidaje si transmisii, sursele, fibra si capetele laser, sistemele nesting si controller-ele permit programari la 0.001mm si prelucrari impecabile. Garantam nu doar cel mai bun raport calitate-pret dar si o exploatare indelungata la  parametri optimi.

  GARANTIILE standard pe echipamente sunt de 12 luni fara limita de ore de functionare insa acestea pot fi extinse pana la 3 ani sau 6.000 de ore de functionare. Batiul are o garantie antideformare de 15 ani (sudura in atmosfera protejata CO2 la 600°C si detensionat 24h in cuptor), sursa laser IPG, nLight sau Raycus 100.000h de functionare, capetele laser Precitec 10 ani iar transmisiile HiWin sau Alpha Beckhoff intre 7 si 10 ani.

  ASISTENTA TEHNICA este oferita atat de Adline cat si de HSG. Dorim sa va intarim increderea in echipamentele noastre. Acestea sunt proiectate sa functioneze in regim intensiv, astfel incat sa va puteti baza pe ele la cele mai solicitante proiecte. Totodata avem cea mai mare echipa de ingineri dedicati care pot interveni rapid pentru a nu afecta ciclul dvs. de productie. Totodata beneficiati de:

  • Interventie fizica in maxim 24h lucratoare sau conectare de la distanta pe echipament
  • Asistenta tehnica 24/7
  • Departament dedicat pentru suport in executarea reperelor complexe
  • Consumabile pe stoc la preturi preferentiale
  • In cazul putin probabil de sub 1% sursa laser la schimb

   FINANTARE – Oferim fiecarui client varianta optima: fonduri europene, leasing sau plata in rate. Colaboram cu toate companiile de leasing din piata, oferim consultanta fiscala in implementarea proiectelor iar daca compania dumneavostra este una solida, va putem acorda direct un termen de plata de pana la 12 luni.

  INCREDEREA CLIENTILOR–  Desi suntem cel mai mare furnizor de echipamente, ne-am dorit de fapt sa devenim cel mai bun. Am crescut si perfectionat activitatile noastre pe baza sfaturilor clientilor nostri, deoarece suntem constienti de faptul ca increderea se construieste greu, dar se poate pierde foarte usor. Si acum dar si pe viitor va asiguram de dedicarea si implicarea noastra totala.

  EnglishRomania