Politica de confidentialitate

TERMENI SI CONDITII

Toate informatiile colectate vor fi utilizate spre a putea oferi cele mai bune servcii partenerilor nostri.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest WEBSITE sunt proprietatea intelectuala a AdLine Industries. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse decat cu acordul AdLine Industries,. Totusi informatiile expuse pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.adlineindustries.ro si www.hsglaser.ro. Prin completarea formularului de contact/solicitare oferta, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.adlineindustries.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.adlineindustries.ro si www.hsglaser.ro si a tertilor cu care www.hsglaser.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului din pagina Contact sau la sales@adlineindustries.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorul/vizitatorul.

Societatea respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza website-ul.

Societatea nu va colecta date personale despre utilizator/vizitator (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care utilizatorii/vizitatorii insisi comunica aceste date.

EnglishRomania